Krabi

Nu knacker jag min oskuld som skribent pa en av Sveriges fulaste blogg. Den sega uppdateringen beror pa internetet i Thailand och ett trasigt mobilt bredband.

Tankte ta tillfallet i akt och beskriva resan. Lulea till Stockholm ar ju som ni sakert alla vet valdigt smartfritt, det gar snabbt och sakert. Stockholm till Turkiet var 3 timmars huvudvark med en ohygglig stank av svett och rakvatten. Vi landade i Istanbul, bytte dar plan relativt snabbt och begav oss mot Bangkok. I 9 hela timmar satt jag som en makaron och forsokte komma pa satt att reta upp dom andra medans de sov. Jag var som en 6 aring pa Leos lekland som hade tagit uppattjack. Under dessa 9 timmar sov jag inte en blund. Cirka 2 timmar kvar till Bangkok vande sig en tant om och drog det hogsta hyschet jag nagonsin har hort. Hon var med andra ord valdigt less pa mig och jag kan tanka mig att hon inte var den enda. Efter att ha landat i Bangkok flog vi till Phuket, tog cirka 1 timme. Resan gar att jamforas med att mala farg pa en vagg och sedan satta sig ner for att se den torka. Men tro mig, det ar verkligen vart det. Speciellt nar man kollar i Aftonbladet och ser att det ar toppar pa 20 minus i Sverige. Sjalv ligger jag i fosterstallning i duschen och grater over mina br'a'nnskador, kommer forovrigt upp en bild nedan pa min rygg efter 1 och en halv dag i solen.

Nu ska Ankan ta over, hare bra / Johan

Tjena!
Vi har nyss kommit till Krabi och hittat ett jattefint hotell. Vi ska snart ut och ata och sen fara pa en mysig bar vid stranden! Igar var vi pa similian island och det var hur fint som helst. Vi klattrade upp pa en klippa sa man sag hela on darifran.. Efter batturen sag alla ut som kraftor utom simon som suttit i skuggan och smorjt in sig med 50 varje minut. Han rakade sig nar han kom tillbaka tillhotellet och nu ser han verkligen ut som en ryss!! Imorgon ska vi till railey. Vi ska sova har i tre dagar och efter det drar vi vidare till Phi phi island i 5 natter. Efter det far vi till koh phangan och partajar lite pa full moon ;)

Nu ska vi ut och ata. Det lar bli gott eftersom att det ar jag som valjer restaurang. Killarna fick valja lunchen och det slutade upp pa burgerking.. Nar jag valjer blir det iallafall Thaimat och da far barnrumporna saga vad dom vill ;)

Hoppas ni har det bra!! Vi ses om ca 3 veckor om inte jag och johan hunnit sla ihjal varandra innnan dess...
/ Annika




Lite partaj pa hotellet i patong



Pavag till Similian island



Uppe pa klippan pa similian island!!:)







En thai kapade jesses skalle heheh


Kommentarer
Postat av: Emil

Bra skrivet johan :) puss, hoppas du har det bra! (L)

2009-12-19 @ 19:40:55
Postat av: ribbzooo

hahaha bra bild!!!

2009-12-20 @ 13:05:40
Postat av: Jullanp

Livet känns inte rättvist för tillfället. Sola lite för mig också Anket, kan behövas!

2009-12-21 @ 01:18:04
Postat av: hanna

hur var full moon?:s haha ta det lugnt ;)

2009-12-21 @ 21:25:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0