Nyårsafton på koh phangan!

Tjenna, sebbe och jesse har!

Vi har precis varit pa stranden och surfat lite, hur grymt later inte det? Vagorna ar ju inte varldens fetaste men vi ar ju inga proffs.

Vi ska ta och beratta lite om nyarsafton.
Pa koh phangan var det svarare att hitta boende an vi trodde. Vi kom dit den 29e dec och fick leta en hel dag efter att hitta. 20.000 partysugna ungdomar stormade on nagon dag innan julafton sa vi var lite sent ute. On ar ratt stor men da det ar sa nara nyarsafton och det kanda fullmoonparty sa var det fan omojligt att hitta naganstans att bo. Som annika skrev i forra inlagget sa fick vi noja oss med nagra slitna bungalows i bergen 40 minuter fran "fullmoonstranden".
 
Sjalva fullmoonpartyt var fett, fullmanen lyser upp alla ungdomar som har kommit fran alla mojliga delar av varlden for att samlas pa en och samma strand. Dom sager att det ar narmare 20.000 manniskor samlade. Alla nerkladdade med sjalvlysande farg. Musik spelas pa flera olika stallen pa stranden. Brinnande hopprep, rutschkanor och ringar star for underhallningen. Det saljs buckets var tioende meter for att gora det lite roligare.

Tolvslaget var bland det maktigaste vi sett. Det holl sakert pa till halv ett ocksa. Det var gryyyymt!

Klockan ar tva har och jag undrar om man ska ga och ta en massage?

Vi slanger in lite bilder och en film sa ni har nagot att gora dar hemma, he he.

/Svanb'a'rs och 'o'lman



     

   

   


koh phangan och koh samui

tjena!

Det var ett tag sen vi uppdaterade nu.. Vi har iallafall hunnit gora ganska mycket under dom har senaste dagarna.
Sista dagen pa phi phi gick vi pa reggae bar dar alla turister som vill far ga upp och slass i en boxningsring. Saklart blev Johan och steppo taggade efter nagra buckets och det slutade med att sebbe var sa trott att han spydde hela vagen hem :)

 Ni far hora mer om det sen nar johan bloggar! Fran phi phi till koh phangan tog vi en nattbat. Vi hade forvantat oss att man fick nagra slags hytter med sangar och att vi skulle kunna sova hela natten och vara utvilade till forsta dagen. jag kan ju saga att det var helt emot vara forvantningar. Nar vi kom in i baten var det ett stort loft med sangar som var va 1 cm tjocka och en halvmeter breda. Det var ungefar 1.20 meter till takhojd. Vi satte oss pa sangarna och borjade kora igang med en plump.. Efter nagon timma borjade baten fyllas med mer och mer manniskor som kom med spritpasarna i hogsta hugg.

Innan vi lamnade on var baten fullproppad med ungdomar som drack hoger vanster med thailansk whiskey och vatten. Sjalv satt vi dar med varsin vattenflaska och blev i princip hoga av den fruktansvart ackliga doften dom osade i baten. Det var ungefar som att ligga i en liten kartong pa cleos dansgolv med tva cigaretter uppstoppade i nasan!! Ni kan ju tanka er hur jag madde som alskar roklukt sa mycket... Nar jag val somnade vaknade jag av att johans storta pillade omkring under min nasa. Det var absolut det varsta natten under den har resan iallafall. Jaja, nog om den battrippen!

Nar vi skulle leta hotell i koh phangan gick sebbe och kim ivag och kollade laget lite. Nar dom kom tillbaka hade dom varit och kopt en undulat for 250 bath! Nar Johan sag det blev han ocksa sugen sa han sprang och kopte en ocksa.. Nu har iallafall bada rymt men dom mar nog battre i djungeln an att sitta i en bur och bli matade med chips hela dagarna av sebbe och johan..

Vi har kommit till Koh samui nu efter att ha varit tre dagar i koh phangan dar vi bodde for 30 kr/natten. Det var ungefar som att som att sla upp ett talt i djungeln, men vi overlevde! Igar var vi pa fullmoon med jens ska skriva lite mer om det senare.. Jag kan ju iallafall saga att det var grymt!! Da kommer det lite bilder ocksa. Mer blogg kommer imorgon / Annika

Nattbaten!!


Jens fick iallafall det skonaste platsen


johan, kim och sebbes faglar.. ake och krister!!



Stranden pa koh phangan



Vara toaletter pa boendet for 30 kr/natten!!! kolla in duschen


Pa balkongen innan nyar.. Utsikten var iallafall fin dar vi bodde!


Alla utom kimpan innan fullmoon party!;)


RSS 2.0